Aluminiumtavlor

Våra aluminiumtavlor trycks direkt på en aluminiumplåt och denna tryckteknik ger fantastisk färgåtergivning. Materialet består av en syntetisk kärna och två aluminiumskivor. Ytan blir matt och materialet stryktåligt, trots sin låga vikt. Levereras inom 7-11 arbetsdagar.
Upphängning med väggskena
Aluminiumtavlan levereras med en väggskena som är fäst på baksidan av tavlan. Skenan gör att bilden hänger ca 1 cm från väggen. Stilrent och precis som på professionella fotoutställningar.
Beställning
Att beställa aluminiumtavlor från Happywall är enkelt. Du ser tydligt hur mycket din tavla kommer att kosta i de storlekar som finns tillgängliga för respektive motiv. De flesta av våra galleribilder finns tillgängliga i ett flertal olika storlekar. Du kan även skapa aluminiumtavlor av egna bilder.
Leveranstid
Din aluminiumtavla levereras inom 7-11 vardagar, oavsett om du beställer ett färdigt motiv eller använder eget foto.
Vanliga frågor
Undrar du något? Du hittar vanliga frågor här. Om du inte hittar svaret på dina funderingar är du självklart välkommen att kontakta oss.
  • Direkttryck på aluminiumplåt
  • Halvmatt yta
  • Lätt och stryktålig
  • Levereras med upphägningsskena
  • Motståndskraftig mot UV

Du som kund kan känna dig 100% trygg när du handlar hos oss. Vi är ett svenskt företag med många års erfarenhet av försäljning av fototapeter och tavlor på nätet. Välj bland ett brett utbud av snygga motiv, som alla är noga utvalda och trycks efter din beställning.

Copyright © 2021 Happywall AB