Canvastavlor

Våra canvastavlor trycks på finaste målarduk av linne. Trycktekniken ger naturliga och levande färger som bevaras år efter år, och motiven får ett fantastiskt djup. Tavlorna är även motståndskraftiga mot UV-ljus vilket gör att de inte bleks med tiden. Levereras inom 7-11 arbetsdagar.
Montering
Canvastavlorna levereras färdiga att hängas på vägg. De spänns upp på en 18mm djup kilram som fästs på baksidan, vilket gör att ramen inte syns.
Beställning
Att beställa canvastavlor från Happywall är enkelt. Du ser tydligt hur mycket din tavla kommer att kosta i de storlekar som finns tillgängliga för respektive motiv. De flesta av våra galleribilder finns tillgängliga i ett flertal olika storlekar. Du kan även skapa canvastavlor av egna bilder.
Leveranstid
Din canvastavla levereras inom 7-11 vardagar, oavsett om du beställer ett färdigt motiv eller använder eget foto.
Vanliga frågor
Undrar du något? Du hittar vanliga frågor här. Om du inte hittar svaret på dina funderingar är du självklart välkommen att kontakta oss.
  • Canvasduk av linne, 340g/m2
  • Levereras monterad och klar
  • Matt yta
  • Levande färger
  • Motståndskraftig mot UV (bleks ej med tiden)

Du som kund kan känna dig 100% trygg när du handlar hos oss. Vi är ett svenskt företag med många års erfarenhet av försäljning av fototapeter och tavlor på nätet. Välj bland ett brett utbud av snygga motiv, som alla är noga utvalda och trycks efter din beställning.

Copyright © 2021 Happywall AB