Köpvillkor

Hos oss på Happywall.se handlar du enkelt och säkert. Här nedan finner du våra fullständiga köpvillkor.

Priser

De priser du finner på vår hemsida är inklusive moms. Momsen redovisas i ordersammanställningen tillsammans med eventuella fraktkostnader innan du bekräftar köpet.

Betalningsalternativ

1. Kortbetalning (VISA, Mastercard)
Betalning accepteras med VISA och MasterCard. Välj Betal-/Kreditkort i kassan och fyll i kortägarens namn, kortnummer, kortets utgångsmånad och kortets CVC-kod. CVC-kod är de tre sista siffrorna i signaturfältet på baksidan av kortet.
2. Faktura med 14 dagars betalningsvillkor (Klarna)
Vid betalning mot faktura gäller betalningstiden 14 dagar från den dag din order har inkommit. Fakturan skickas ut omgående. För att kunna använda dessa betalningsalternativ krävs ditt personnummer och en godkänd kreditbedömning hos vår partner samt att din order sänds till din folkbokföringsadress. Kreditbedömningen resulterar inte i en notering av omfrågningen hos kreditinstitut. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta.

Leveranstider

Fototapeter levereras inom 2-3 arbetsdagar. Tavlor levereras inom 7-11 arbetsdagar. Leveransen skickas till ditt närmaste utlämningsställe. Väljer du postpaket så kommer en avi skickas till din mobiltelefon om du har angett mobiltelefonnummer vid beställning. I annat fall skickas avi per post. Företagspaket levereras direkt till ert företag och levereras vardagar före kl. 16.00.

Om vi inte kan leverera inom avtalad tid kommer du som kund utan dröjsmål informeras om anledningen till förseningen och upplysas om en ny leverenstidpunkt. Du har då rätt att häva köpet utan kostnad.

Ångerrätt och reklamation

14 dagars ångerrätt gäller. Du har rätt att ångra ditt köp, och ångerfristen gäller inom 14 dagar från det att du har mottagit din vara. Om du ångrar ditt köp och returnerar din vara betalar vi tillbaka ditt köpebelopp senast inom 20 dagar. Som kund betalar du själv eventuell returfrakt, och ångrad produkt ska returneras i oförändrat skick, samt med originalförpackning och emballage.

Vi säljer alla produkter med ett års garanti samt tre års reklamationsrätt, enligt konsumentköplagen. Felaktiga eller vid ankomst skadade produkter returneras och utbytes kostnadsfritt. Vi ersätter även för eventuella fraktkostnader som uppstår vid returer. För reklamationer vänligen kontakta kundtjänst på info@happywall.se, med följande info:
  1. Ditt ordernummer
  2. Beskriv varför du vill returnera varan?
  3. Vilken åtgärd du vill att vi ska vidta, utbyte eller återbetalning.
  4. Bifoga ett foto på tavlan om den skulle vara skadad.
  5. Vänta på ett svar med godkännande och intstruktioner för returen.
Returer av fototapeter skickas till:
Nordic E Trade AB
Fraktflygargatan 18
128 21 Skarpnäck

Returer av tavlor skickas till:
CeWe Color Nordic
Segaltvej 16
DK - 8541 Skødsrup

Vi ersätter inte eventuella extra kostnader som kan uppstå på grund av att en produkt är skadad, felaktig eller defekt, såsom extra arbetstid, material eller dylikt. Det är upp till kunden att själv kontrollera produkten innan den monteras. Vi ersätter inte för felaktiga monteringar. Vid eventuell tvist följs allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Sekretesspolicy

Personuppgifter
Happywall.se är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera kundrelationen. Enligt Personuppgiftslagen (PUL) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Vi kommer aldrig att lämna ut personuppgifter till oberoende part.
Betalningssäkerhet
Vi erbjuder en säker kortbetalning med VISA, MasterCard, i samarbete med DIBS Payment Services. När du betalar med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos DIBS Payment Services där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. Happywall.se hanterar aldrig dina kortuppgifter.
DIBS Payment Services
DIBS Payment Services är Nordens ledande leverantör av betaltjänster via Internet och är PCI-DSS-certifierad av kortindustrin (bland andra VISA, MasterCard och Diners) till att hantera betaltransaktioner på högsta säkerhetsnivå. PCI-DSS står för Payment Card Industry Data Security Standard och är ett omfattande program som syftar till att öka datasäkerheten hos samtliga parter som lagrar, processar eller överför kortdata, enligt kortföretagens skärpta krav.

Mer information hittar du på DIBS Payment Services webbplats.

Allmänna villkor

Om du har valt att ta emot vårt nyhetsbrev kommer vi att skicka information och produkterbjudanden till dig via e-post. Vill du inte längre ta emot några nyhetsbrev kan du enkelt avregistrera dig via en avregistreringslänk i det aktuella nyhetsbrevet. Allmäna villkor är du under 18 år så måste du ha målsmans skriftliga tillåtelse för att beställa. Vi förbehåller oss rätten att utan förvarning ändra våra villkor.

Du som kund kan känna dig 100% trygg när du handlar hos oss. Vi är ett svenskt företag med många års erfarenhet av försäljning av fototapeter och tavlor på nätet. Välj bland ett brett utbud av snygga motiv, som alla är noga utvalda och trycks efter din beställning.

Copyright © 2021 Happywall AB