Returpolicy

Retur- så fungerar det
Du har alltid rätt att inom 30 dagar lämna tillbaka eller byta din vara. När vi har mottagit returen betalar vi tillbaka hela beloppet inom 14 dagar, eventuell returfrakt betalas av dig som kund. Alla returer återvinns. Har du börjat montera din vara så kan den inte returneras. För att returnera din vara kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Garanti och reklamationsrätt
Våra produkter har ett års garanti och du har tre års reklamationsrätt, garantin innefattar fel som fanns på produkten vid leverans. Skadade eller felaktiga varor skickas tillbaka fraktfritt och byts ut utan kostnad. Kontrollera att produkten motsvarar dina förväntningar innan montering, då eventuella monteringskostnader inte ersätts vid en reklamation. Har du beställt en tapet kontrollerar du den enklast genom att klippa isär våderna och placera dem bredvid varandra. Även om du klippt isär våderna har du rätt att skicka tillbaka tapeten. Vi försöker alltid att lösa problem direkt, men skulle en eventuell tvist uppstå följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Du som kund kan känna dig 100% trygg när du handlar hos oss. Vi är ett svenskt företag med många års erfarenhet av försäljning av fototapeter och tavlor på nätet. Välj bland ett brett utbud av snygga motiv, som alla är noga utvalda och trycks efter din beställning.

Copyright © 2021 Happywall AB